Cautare

4847 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009" (8.73 secunde)
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori: ... in Romania in perioada aprilie 2008 - februarie 2009. ... Valoarea actiunilor este usor mai ridicata decat la inceputul mandatului lui Bartz, in ianuarie 2009.
"Pe cei doi ii leaga o veche prietenie, intretinuta prin desele vizite ale ofiterului SRI la Penitenciarul Pelendava - 1.10.2009, 7.10.2009, 30.12.2009, 1.04.2010 - acesta plecand de fiecare data cu portbagajele pline".
'Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Guvernul ar fi putut sa nu apeleze la taierea salariilor si pensiilor, el mentionand ca ar fi fost de preferat reducerea numarului de bugetari in 2009, majorarea TVA si a impozitului pe venit si constructia de autostrazi, potrivit Mediafax.
"Avand in vedere concluziile rezultate din studiul de trafic elaborat la nivelul municipiului Targu Jiu, precum si solicitarile insistente ale cetatenilor din oras, a aparut necesitatea resistematizarii cartierelor de locuinte prin realizarea parcarilor de resedinta si reasezarea zonelor verzi si a locurilor de joaca si agrement.
Ideea unei asemenea retele de monitoare stradale dateaza inca din 2009, cand Primaria Craiova a comandat un studiu de fezabilitate in acest sens firmei SC Ramb Sistem SRL. ... "Proiectul ar avea rezultate imediate, cum ar fi:
319/2009, cap. ... Iesirile din oras sunt adevarate depozite de materiale rezultate in urma constructiilor, fie ca provin de la societati sau de la particulari.
Daca sefii institutiei au incasat sume cu patru cifre, cei mai mici (care nu au avut rezultate deosebite) s-au multumit cu cate 200 de lei, iar o singura persoana a primit doar 59 de lei.
In medie, rata de absolvire la bacalaureat a scazut de la 78% la 58% din 2009 pana in 2013, rezultate mai scazute fiind inregistrate la liceele tehnologice (aproape 20% in unele cazuri).
Playboy Enterprises Inc a inregistrat rezultate dezamagitoare in al doilea trimestru din 2009, din cauza reducerii vanzarilor.
Municipalitatea s-a trezit coactionara cu Adrian Mititelu si restul familiei sale la ultimele doua firme in urma divizarii societatii care administreaza clubul de fotbal, proces care a creat mari probleme Stiintei in privinta obtinerii licentei pentru campionatul de fotbal, editia 2009-2010.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Salariul lunar Incepand din iulie 2009, Elena Basescu beneficiaza, ca membru al Legislativului european, de un salariu de baza lunar brut de 7.665,31 de euro (5.963,33 euro net). ... Pentru 2009, indemnizatia este de cel mult 4.148 de euro.
"M-am intors in tara cu o cariera in mediul economic privat ale carei rezultate si competente au fost pe deplin apreciate si rasplatite in ultimii 15 ani.
In 2009, au completat cu cate buletine de vot a fost nevoie pentru a inclina balanta (metoda Paris), acum, in conditii de partiale, au fost nevoiti sa forteze prezenta la vot, mobilizand cati electori a fost necesar pentru ca un candidat PDL sa castige.
„Ceea ce stiu sigur este ca o decizie finala referitoare la bugetele pentru 2007-2009 ale Romaniei si Bulgariei va fi luata la urmatoarea intalnire a Consiliului European, care va avea loc in decembrie,“ a spus ministrul.
Daca pana acum o piata de gros care sa corespunda standardelor europene si mai ales produse comercializate dupa regulile comunitare reprezentau doar vise, pana in august 2009 vor deveni realitate, pentru ca piata de gros de pe Calea Basarabiei urmeaza sa fie extinsa prin constructia unei noi hale de legume si fructe cu o suprafata de 756 de metri patrati, o hala de sortare de 312 metri patrati, dar si a altor parcari destinate TIR-urilor, toate cu fonduri europene, astfel incat suprafata totala sa ajunga la 21.000 de metri patrati.
Potrivit Agentiei de Protectia Mediului, spatiile de depozitare din zona rurala vor fi inchise, iar terenurile aferente se vor reabilita pana la data de 16 iulie 2009 prin salubrizarea zonei si reintroducerea acestora in circuitul natural.
Aceasta reducere va continua ti in anii urmatori lui 2009 pana la atingerea unui grad de impozitare comparabil cu al municipiilor de aceeati categorie fiscala ca ti Oradea.
"Ne asteptam la rezultate bune si in 2009, mai ales ca romanii vor beneficia de mai multe facilitati, inclusiv de marirea primei. ... Ca urmare, suma totala alocata pentru realizarea programului in 2009 a crescut la 228 milioane lei, cea alocata initial fiind de 180 milioane lei.
google-analytics.com